Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az elektroakupunktúra előnyei

2008.10.05

A Voll elektroakupunktúrás eljárás (EAV) a következő előnyökkel jár:

 1. Az EAV lehetővé teszi a komplex állapotfelmérést és ennek alapján funkcionális és topikus diagnózis létrehozását.
 2. Az eljárással tisztázni lehet a homályos és klinikailag bonyolult eseteket, valamint differenciált és  szintetikus diagnózist lehet megállapítani.
 3. Az EAV lehetővé teszi a korai diagnózis felállítását a patalógia előtti zavarokról,a klinikai kórkép megjelenése előtti folyamatokról,akkor amikor a betegség tünetei (szimptómái )még hiányoznak.
 4. Az EAV lehetővé teszi a rejtett,látens fertőzési gócok kimutatását és annak megállapítását,hogy ezek milyen befolyást gyakorolnak az immunrendszerre.
 5. A készülékkel ,a gyógyszerteszthez hasonlóan,tesztelni lehet a bakteriális,vírusos és egyéb fertőző anyagokat és ezzel a betegség etiológiai (kóroktani) diagnózisa is felállítható.
 6. Az EAV lehetővé teszi a homeopatikus,izopatikus és allopatikus szerek egyéni kiválasztását,anélkül,hogy ezeket az emberi szervezetbe bevinnénk és ugyancsak a szervezeten kivül lehet tesztelni élelmiszereket,kozmetikumokat,fogtechnikai és ortopédiai anyagokat ,továbbá allergéneket.
 7. Az EVH segítségével meg lehet határozni az emberi szervezetet érő kedvezőtlen hatásokat.Tesztelni lehet patogén anyagokat,gyomírtó-és növényvédő szereket,radióaktív anyagokat, amelyek nem mérhetők objektíven a klinikai laboratóriumi gyakorlatban.
 8. Az EVH lehetőséget nyujt a gyógyulási folyamat ellenőrzésére és a gyógyító eljárások hatkonyságának a véleményezésére.
 9. Az EVH-val pontos korrekciót lehet végrehajtani az emberi szervezet működésében.Alacsony frekvenciájú elektromos impulzusokkal  (0,9-10 Hz) helyre lehet állítani a sérült szervek elektromos homeosztázisát.
 10. A különféle betegségekre alkalmazandó elektromos impulzus frekvenciája kézikönyvben fellelhető .
 11. A mérési eredmények kiértékelését a Voll-készülékhez kapcsolt számítógépes programok segítik.A programok felvilágosítást adnak a testfél,vagy kvadráns ,továbbá a különböző szervek energetikai állapotáról,azok működéséről.Segítenek különböző feldolgozási és értékelési,ábrázolási módszerekkel a diagnózisban,rangsorolják, hierarchizálják az eltéréseket és tárolják,archiválják az adatokat.
 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.